Cina Reflow Soldering Oven Mesin Infrabeureum Reflow Soldering Oven / Reflow Soldering Oven SMT Hot Air Convection 8 Élmu sarta Parabot pabrik jeung Kilang kitu | Eton
Wilujeng sumping di situs web kami!

Reflow Soldering Oven Machine Infrared Reflow Soldering Oven/Reflow Soldering Oven SMT Hot Air Convection 8 Heating Zone

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

 1. Fitur:

8 zona LED kalungguhan bébas r eflow oven  AND-R8

■ operasi panganteur Windows, dirancang dua rupa mode kontrol, kontrol komputer tur darurat manual kontrol, boga fungsi kaamanan.

■ nganut mode pemanasan ti dunya téhnologi Jerman luhur, luhur laju mindahkeun panas. setting hawa sami tiasa ngahontal leuwih ti 15% leuwih luhur ti model sarupa produksi capacity.The kapasitas sarua bisa kabiruyungan téh leuwih handap tina nu mesin sarupa ti 15-20 ℃ salajengna ngurangan komponén panas dina dewan PCB jeung mikro-ruksakna.

■ Unggal zone hawa maké sirkulasi dipaksa, kontrol PID bebas, pemanasan luhur jeung handap bebas, anu hawa tina chamber tungku akurat, seragam, Kapasitas panas badag.

■ Alatan cara unik pikeun ngangkut angin, dikurilingan ku mulang hawa design dipaténkeun yén eliminates efek tina rail dina dewan PCB mun hawa pikaresepeun, dina dewan PCB tina panas, geus leuwih merata jeung gancang ti model sarupa.

■ electric Unik mangrupakeun struktur angin dina wewengkon béda tina tungku bisa béda bédana speed angin timbul alatan adjustment struktur, seragam panas .;

Fitur:

1) Diménsi: 4800 * 1200 * 1450 (mm)

2) Mulai total kakuatan: 45KW, Normal: 7KW

3) zona dikawasa suhu: up 8 pemanasan Waktos, ka handap 8 zona panas, zone 2 cooling

4) panjangna Élmu sarta: 3000MM

5) Temp.Accuracy: ± 1 ℃

6) PCB Temp.Deviation: ± 2 ℃

7) Panas up waktos: <25min

8) speed bolong: 0-1.8M / mnt

9) bolong jangkungna: 900 ± 20mm

10) bolong lebar: 480 mm

11) Ukuran PCB: W350 mm

12) Larapkeun solder tipe némpelkeun: Diterangkeun bébas solder / Biasa solder;

13) komponén lumaku ngetik: bga, CSP etc.single / ganda sided;

14) Power ngajaga: UPS;

15) Métode Control: kontrol komputer Full;

16) tungku maké jacking silinder;

 2.Machine gambar

插入 一张 图片 在 内容 里

3Layanan .Our

Bantosan Téknis

1.From tanggal tina beuli, dua taun perbaikan bébas tur pamaliharaan;

2.Providing apdet teknis na jasa teknis iraha wae;

Sistim software 3.The bakal ditingkatkeun pikeun hirupna pikeun mastikeun fitur panganyarna na pinuh ku versi software haratis.

jasa latihan teknis 4.Provide nurutkeun syarat customer urang.

5.Can milih kalawan bébas béda cara dewan dahar jeung basa feeder.

Service Rojongan

1.From tanggal tina beuli, ngarasakeun layanan 24-jam

2.make Telepon atanapi kunjungan dina loka ka konsumén non-dijadwalkeun, ningkatkeun terus nurutkeun syarat customer urang.

3.Guarantee ka tanggal béakna, haratis nyadiakeun konsumén jeung layanan aman

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami