Cina Digital Témbongkeun Jeung Programmable Reflow las Mesin Programmable Reflow Oven Smt 5 Waktos Reflow Oven pabrik jeung Kilang kitu | Eton
Wilujeng sumping di situs web kami!

Digital Display With Programmable Reflow Welding Machine Programmable Reflow Oven Smt 5 Zones Reflow Oven

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

1.Features:

Kapaksa Sistim cooling kalawan speed cooling efisien cocog jinis kabéh béda tina kalungguhan bébas némpelkeun soldering.

Purwakarta na PID ditutup kontrol loop pikeun ngahontal kadali hawa precision tinggi na propil repeatable.

rel anu diurus prosés hardened sangkan eta beuki stabilitas.

Lebar rail bisa disaluyukeun ku manual. (Pilihan: otomatis ku SPG gear motor).

Rel ranté bakal lubricated ku alat reservior minyak sentral, dikawasa ku komputer.

Sistim software kuat tiasa nyimpen sadaya setelan na bisa nyitak sakabéh data na propil ngaliwatan PC.

Kalawan sistem ngumpulkeun fluks tetep jero zona beresih jeung ensures émisi lingkungan langkung.

Kontrol System: PC + sistem kontrol Siemens purwakarta, kontrol hawa akurat tur leuwih stabil, ensures laju stabilitas hawa janten langkung ti 99,99%.

Sistim hawa panas: modul pemanasan heula-kelas, anu pangalusna design interval zone hawa ngajadikeun uniformity hawa optimum na utilization éféktif repeat.The jeung efisiensi santunan termal, éta perlu kirang ti 20 menit ti akurasi kadali hawa ± 1 ℃ hawa ambient ka stabilisasi suhu .

2.Machine gambar

插入 一张 图片 在 内容 里

3.FRQ

Anjeun hiji parusahaan dagang atawa produsén a?

jasa OEM & ODM nu aya.

Naon tanggal pangiriman anjeun?

Tanggal pangiriman téh kira 35 poé sanggeus resi pembayaran.

Naon istilah mayar anjeun?

deposit 30% sateuacanna sarta 70% kasaimbangan saméméh kiriman.

alat-alat utama urang:

Main Produk: SMT LED Nyokot na Tempat Mesin, SMT LED Reflow Oven, SMT LED Stencil printer, SMT Line Produksi, LED Majelis Line, SMT LED Mesin.

Garapan suksés kami:

1.We geus nulungan nasabah ka ngawangun loba pabrik anyar jeung ngalegaan garis produksi sakuliah dunya.
2.Leading produsén tina pick highspeed tur mesin tempat
3.Own patén-patén téhnologi munggaran global.
4.Training leuwih ti 5000 ahli sarta teknisi pikeun konsumén.
5.The paling dipercaya jeung populér pasangan Cina keur anjeun.

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami