Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

   Shenzhen ETON Alat Automation Co, LTD. diadegkeun dina taun 2007, gaduh langkung ti 300 staf anu ayeuna sareng nutupan daérah anu langkung ti 20000 meter pasagi, mangrupikeun produsén pangpentingna tina pick-kecepatan luhur sareng mesin tempat sareng mesin SMT kanggo produksi lampu LED sareng médan éléktronik, anu ogé perusahaan téknologi tinggi sareng merek terkenal di Cina kalayan reputasi anu saé. 

  Eton nyiptakeun mesin piksel otomatis sareng mesin panggancangna kalayan gancang 150000CPH, anu mangrupikeun mesin panggancangna di dunya, dileler seueur téknologi patén global global, ogé nimukeun mesin pangheulana global pikeun panjang lebar LED 5M 50M 100M 100M 500M fleksibel strip, meunang ageung pasar di USA, KOREA, INDIA, GERMANY, EGYPT, TURKEY, VIETNAM, TUNISIA ETC.

BALONG

Naon téh mesin tilepan mesin topeng?

Mesin tilepan mesin masker ogé katelah mesin lipatan katun. Sakumaha nami nunjukkeun, éta masker tilepan. Naon téh mesin lipét topéng? Ieu kedah henteu dijelaskeun langkung. Perlu dipikanyaho yén masker kedah dilipat sareng dibungkus.

SMT is a surface assembly technology, and it is currently the most popular technology and process in the electronics assembly industry. SMT chip processing mainly refers to attaching components to the PCB printed with glue or solder past...
With the rapid development of surface mount technology, mounters are increasingly used in my country’s electronic assembly industry. It is still a complicated and difficult task to select placement machines with many models. This a...