Mirësevini në faqet tona të internetit!
 • SMT Machine LED Panel Fast Pick Dhe Vendi Machine SMT Vendosja Machine SMT Machine Montimi

  SMT Machine LED Panel Fast Pick Dhe Vendi Machine SMT Vendosja Machine SMT Machine Montimi

  1.Features: ♦ Auto-optimization tipar pas koordinatat gjeneruar ♦ The Global makinë të shpejtë, me shpejtësi të arrijnë 150000CPH ♦ Ajo mund të prodhojnë lloje të ndryshme të dritës LED, të shfaqin etj. Aplikoni për tub, llambë, strip, llambë, paneli, dritë tavan, poshtë dritë, ekran, dritë rruge, drita nga përmbytjet, shfaqin etj. Aplikoni për të chip LED, kapacitoreve, resistors, komponentet formë etj. (Inteligjente, përdorin gjerësisht) 34 krerë krejt, 34 PRODHIME, Partã ose partB punojnë separatly. Lehtë për të vepruar. 2 .Technical Specifikimi ...
 • SMT SMT Line HIGHSPEED Pick Dhe Vendi Machine Global Technology First Eton Global First

  SMT SMT Line HIGHSPEED Pick Dhe Vendi Machine Global Technology First Eton Global First

  1.Features: ♦ Auto-optimization tipar pas koordinatat gjeneruar ♦ sistemi ushqyes Electronic ushqyerit ♦ The Global makinë të shpejtë, me shpejtësi të arrijnë 150000CPH ♦ Ajo mund të prodhojnë lloje të ndryshme të dritës LED, të shfaqin etj. ♦ 34 kokat, .part A më efektiv dhe Pjesa puna B veç e veç. Zbatohen për PCB alumini, bordi e vështirë të lehta dhe LED butë rrip fleksibile etj llambë LED. Aplikoni për tub, llambë, strip, llambë, paneli, dritë tavan, poshtë dritë, ekran, dritë rruge, drita nga përmbytjet, shfaqin etj. Aplikoni për të chip LED ...
 • Automatike SMT Led Llambë të Lehta Pick Dhe Vendi Kuvendi Machine Linja e prodhimit në fabrikë të prodhimit

  Automatike SMT Led Llambë të Lehta Pick Dhe Vendi Kuvendi Machine Linja e prodhimit në fabrikë të prodhimit

  1 .Features: ♦ Auto-optimization tipar pas koordinatat gjeneruar ♦ Sistemi Elektronik ushqyes ushqyerit. ♦ Identifikimi Flight, kamera Vision, korrigjimi Mark, më ♦ saktësi Ajo mund të prodhojë të gjitha llojet e udhëhequr nga drita, shofer pushtet, bordi elektrike, shfaqin etj. ♦ IPC9850 Kapacitet: 70000 CPH Aplikoni në makinë SMT, PCB, LED bordit vështirë të lehta dhe LED rrip llambë butë etj. Aplikoni në bord elektrike, tub, shofer, llambë, strip, llambë, paneli, dritë tavan, poshtë dritë, ekran, dritë rruge, ligh përmbytjet ...