Mirësevini në faqet tona të internetit!

Ekipi ynë

EKIPI

 

Pajisjet e Automatizimit Shenzhen ETON, LTD. është themeluar në 2007, posedojnë më shumë se 300 staf aktualisht dhe mbulojnë një sipërfaqe prej më shumë se 20000 metra katrorë, është prodhuesi më i madh kryesor i makinës me shpejtësi të lartë të marrjes dhe vendosjes së makinës dhe SMT për prodhimin e dritës LED dhe fushën elektronike.

 Ne kemi një ekip teknik të shkëlqyeshëm R&D nga Kina, Tajvani, Japonia, Gjermania dhe ekipi i menaxhimit me përvojë në këtë fushë. Ekipi ynë i menaxhimit ka kohë që i është kushtuar hulumtimit dhe zhvillimit të pajisjeve automatike me efikasitet të lartë dhe kursyes të energjisë për të ndihmuar klientët të përmirësojnë efikasitetin e prodhimit , zotëroni teknologji inteligjente, krijoni vlerë për klientët dhe rifreskoni në mënyrë të përsëritur regjistrat teknikë të industrisë për të krijuar fitime për shoqërinë, Përmbajuni rrugës së zhvillimit të qëndrueshëm bazuar në interesat e përbashkëta të klientëve, partnerëve dhe kompanive.