Mirësevini në faqet tona të internetit!
  • New 8 Kryetarët SMT Pick Dhe Vendi Machine Me Electric Feeder SMD Led Montimi Për Electric Bordi energjisë Making Shofer

    New 8 Kryetarët SMT Pick Dhe Vendi Machine Me Electric Feeder SMD Led Montimi Për Electric Bordi energjisë Making Shofer

    1. Features: ♦ Auto-optimization tipar pas koordinatat gjeneruar ♦ Sistemi Elektronik ushqyes ushqyerit. ♦ Identifikimi Flight, kamera Vision, korrigjimi Mark, më ♦ saktësi Ajo mund të prodhojë të gjitha llojet e udhëhequr nga drita, shofer pushtet, bordi elektrike, shfaqin etj. ♦ IPC9850 Kapacitet: 35000 CPH Aplikoni në makinë SMT, PCB, LED bordit vështirë të lehta dhe LED rrip llambë butë etj. Aplikoni në bord elektrike, tub, shofer, llambë, strip, llambë, paneli, dritë tavan, poshtë dritë, ekran, rr ...
  • LED Light Electronics prodhimin e PCB Line Kuvendit Me automatik LED Pick Dhe Vendi Machine HT-E6T-1200 8 Heads

    LED Light Electronics prodhimin e PCB Line Kuvendit Me automatik LED Pick Dhe Vendi Machine HT-E6T-1200 8 Heads

    1.Features: ♦ Auto-optimization tipar pas koordinatat gjeneruar ♦ Sistemi Elektronik ushqyes ushqyerit. ♦ Identifikimi Flight, kamera Vision, Mark korrigjim, më shumë saktësi ♦ Ajo mund të prodhojë të gjitha llojet e udhëhequr nga drita, shofer pushtet, shfaqje etj ♦ IPC9850 Kapaciteti: 35000 CPH të zbatohet për makinë SMT, PCB, LED bordit të vështirë të lehta dhe llambë LED butë zhvesh etj Aplikoni për tub, shofer, llambë, strip, llambë, paneli, dritë tavan, poshtë dritë, ekran, dritë rruge, drita nga përmbytjet, etj. Aplikoni për të chip LED, kapacitoreve, resistors, IC, s ...