Mirësevini në faqet tona të internetit!
 • LED Dritë Liner Pick Dhe Vendi Machine Panel Kuvendi Drita Machine Good Quality SMT Machine

  LED Dritë Liner Pick Dhe Vendi Machine Panel Kuvendi Drita Machine Good Quality SMT Machine

  1.Features: ♦ Auto-optimization tipar pas koordinatat gjeneruar ♦ The Global makinë të shpejtë, me shpejtësi të arrijnë 150000CPH ♦ Ajo mund të prodhojnë lloje të ndryshme të dritës LED, të shfaqin etj. Aplikoni për tub, llambë, strip, llambë, paneli, dritë tavan, poshtë dritë, ekran, dritë rruge, drita nga përmbytjet, shfaqin etj. Aplikoni për të chip LED, kapacitoreve, resistors, komponentet formë etj. (Inteligjente, përdorin gjerësisht) 34 krerë krejt, 34 PRODHIME, Partã ose partB punojnë separatly. Lehtë për të vepruar. 2 .Technical Specifikimi ...
 • SMT LED Machine SMT LED Pick Dhe Kuvendi Place Machine LED Light Production Machine LED Light Machine HT-XF

  SMT LED Machine SMT LED Pick Dhe Kuvendi Place Machine LED Light Production Machine LED Light Machine HT-XF

  1.Features: ♦ Auto-optimization tipar pas koordinatat gjeneruar ♦ sistemi ushqyes Electronic ushqyerit ♦ The Global makinë të shpejtë, me shpejtësi të arrijnë 150000CPH ♦ Ajo mund të prodhojnë lloje të ndryshme të dritës LED, të shfaqin etj. ♦ 34 kokat, .part A më efektiv dhe Pjesa puna B veç e veç. Zbatohen për PCB alumini, bordi e vështirë të lehta dhe LED butë rrip fleksibile etj llambë LED. Aplikoni për tub, llambë, strip, llambë, paneli, dritë tavan, poshtë dritë, ekran, dritë rruge, drita nga përmbytjet, shfaqin etj. Aplikoni për të chip LED ...
 • High-Quality plotë automatike 16 Heads Led SMT Chip Mounter, Smd Montimi Shooter makinë me PCB prodhim E8t-1200

  High-Quality plotë automatike 16 Heads Led SMT Chip Mounter, Smd Montimi Shooter makinë me PCB prodhim E8t-1200

  1 .Features : ♦ Flight identification ,Vision camera ,Mark correction ,more precision Apply to electric board ,tube ,driver ,bulb ,strip ,lamp ,panel ,ceiling light ,down light ,screen ,street light ,flood light ,etc . Apply to LED chip ,capacitors ,resistors ,IC ,shaped components etc . (intelligent ,use widely ) 16 nozzles altogether ,34 feeders ,partA or partB can be mounted separatly . Easy to operate . 2 .Technical Parameter : Dimension 2950mm(L)/2150mm(W)/1500mm(H) PCB Length Width...
 • High Saktësi Big SMT Machine, Doulble Side, automatike SMT Online Linja Prodhimi Për LED dritat Pick Dhe Vendi Machine

  High Saktësi Big SMT Machine, Doulble Side, automatike SMT Online Linja Prodhimi Për LED dritat Pick Dhe Vendi Machine

  1 .Features : ♦Flight identification ,Vision camera ,Mark correction ,more precision Apply to electric board ,tube ,driver ,bulb ,strip ,lamp ,panel ,ceiling light ,down light ,screen ,street light ,flood light ,etc . Apply to LED chip ,capacitors ,resistors ,IC ,shaped components etc . (intelligent ,use widely ) 16 nozzles altogether ,34 feeders ,partA or partB can be mounted separatly . Easy to operate . 2 .Technical Parameter : Dimension 2950mm(L)/2150mm(W)/1500mm(H) PCB Length Width ...