Mirësevini në faqet tona të internetit!
 • HT-E8S

  HT-E8S

  Dritarja e Makinerive Në mënyrë që të plotësoni zhvillimin e shpejtë të kërkesës së tregut të industrisë së ndriçimit, hulumtoni dhe zhvilloni një makinë vendosje shumë-funksionale HT-E8S. HT-E8S është një model i ri i makinave të zgjedhjes dhe vendosjes së ndërmarrjes Eton. Kjo makinë e krijuar për shumë lloje të bordeve PCB. Përdorimi i motorit më të ri linear të lartë magnetik, kështu që shpejtësia dhe saktësia janë më të mira se makineritë normale me shumë funksione. HT-E8S Karakteristikat Motor Saktësi të Lartë Magnetike Lineare + Panasonic Servo Motor 8 drejton 30 stacione ushqyese ...
 • Zgjidh dhe vendos makinerinë në linjën e prodhimit SMT

  Zgjidh dhe vendos makinerinë në linjën e prodhimit SMT

  Smt line Smt line is the simple name of Surface mounting technology. It is a Circuit assembly technology which installs components (SMC/SMD, short lead) on the surface of Printed Circuit Board (PCB) or other substrate by reflow welding or dip welding. Pick and place machine-RT-1 Pick and place machine RT-1 is the multifunctional machine for many kind of products, like the bulb, power driver, electrical board, led panel, down-light, Led stip, electrical board, led display.etc. RT-1 parameter ...
 • Led PCB SMT Zgjidh dhe Vendos Makinerinë HT-X9

  Led PCB SMT Zgjidh dhe Vendos Makinerinë HT-X9

  Application: HT-X9 is the mounter machine for led tube, flexible strip, display, panel light, etc. And it can mounting LED 3014/3020/3528/5050 and resistor, capacitors, bridge rectifiers, etc. Not only suitable for rigid PCB but also for flexible strip. Features: Led rigid PCB mounter machine the capacity reach 170000 CPH Apply to the 0.6m, 0.9m, 1.2m LED rigid PCB and 0.5m, 1m flexible strip. 17 nozzles for each mounting module, part A or part B can be mounted separately or synchr...
 • Makinë fleksibile për marrjen dhe vendosjen e shiritave

  Makinë fleksibile për marrjen dhe vendosjen e shiritave

  Në jetën e mordenit, shiritat fleksibël LED nuk janë të përshtatshëm vetëm për ndriçimin e dekorimit të brendshëm, por edhe për ndriçimin urban, ndriçimin e peizazhit, ndriçimin komercial dhe disa fusha të veçanta të ndriçimit. Përdoret shumë gjerësisht. Montues me shpejtësi të lartë për shirit fleksibël me gjatësi të pakufizuar. HT-T9 është montues me shpejtësi të lartë për shirit fleksibël me gjatësi të pakufizuar, ai mund të prodhojë me 2-4 lloje materialesh me kapacitet të lartë, të disponueshëm për 5m, 50m ose çdo gjatësi të shiritit fleksibël dhe rrotullimit. Kalibrimi automatikisht, ava ...
 • Zgjedhin dhe vendosin makinën HT-F9 të dritës së ngurtë të shiritave PCB

  Zgjedhin dhe vendosin makinën HT-F9 të dritës së ngurtë të shiritave PCB

  Zbatimi: HT-F9 mund të prodhojë produkte të ndryshme, përfshirë shiritin fleksibël, dritën e panelit, tubin. Dhe është shumë i përshtatshëm për shiritin fleksibël LED 0,6m, 0,9m, 1,2m PCB të ngurtë dhe 0,5m, 1m. Gjithashtu është i përshtatshëm për montimin e led 3014/3020/3528/5050 dhe rezistencë, kondensatorë, ndreqës urash, etj. Pse na zgjodhet ne? 1. ju doni të prodhoni shirit fleksibël të udhëhequr, është i përshtatshëm për ju! 2. Nëse dëshironi të prodhoni dritë të panelit të udhëhequr, është gjithashtu i përshtatshëm për ju! 3. Nëse dëshironi të prodhoni tub të udhëhequr, është gjithashtu ...
 • Makinë SMT me ekran me kapacitet të lartë me 150000cph HT-F8

  Makinë SMT me ekran me kapacitet të lartë me 150000cph HT-F8

  Application: HT-F8 is professional for produce led display: Which pcb thickness is 0.5-5 mm. Which pcb size is between 80*110mm to 345*600 mm. Which components is LED2121/2727/3528/5050 and resistor, capacitors, bridge rectifiers,etc.  Suitable for P3.91/P4.81/P4.75/P6/P8/P10 Features: There are several features of HT-F8: It is the pick and place machine-professional for LED display, capacity reach 150000 chip per hour. The mounting mode is group to pick and group to mount, it is our excl...
 • makine smt e drejtuar nga PCB

  makine smt e drejtuar nga PCB

  makina smt e udhëhequr nga PCB Në linjën e prodhimit SMT, makina më e rëndësishme është makina marrëse dhe vendosëse e cila është teknologjia më e lartë dhe më e shtrenjta. Pra, si të zgjidhni makinën e duhur të marrjes dhe vendosjes? Ka disa pika: 1. A është i përshtatshëm për produktet tuaja? Kjo është pika bazë për të zgjedhur, shumë makina vendosje zakonisht prodhojnë vetëm dy ose tre produkte. Por për HT-E8S tonë, ajo mund të prodhojë më shumë se dhjetë produkte, të tilla si tubi i udhëhequr, llamba, shirit fleksibël, llamba e rrugës, drita e panelit , d ...
 • Makinë automatike për marrjen dhe vendosjen

  Makinë automatike për marrjen dhe vendosjen

  Automatic: Mounter: Also known as "mounting machine" or "Surface Mount System", in the production line, it is placed behind the dispenser or screen printer, and the surface is mounted by moving the placement head. The component accurately places a device on the PCB pad. Divided into manual and fully automatic. By Automation, pick and place machine can be classified as fellow: 1.Automatic mechatronic placement machine Features: Most of the placement machines are this type. 2.Manual placement m...
 • Drita e panelit makina e mbledhjes së llambës

  Drita e panelit makina e mbledhjes së llambës

  Me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë LED, ndriçimi LED gradualisht është bërë zgjedhja e re për ndriçimin e ri të gjelbër. LED është shumë më superior se produktet tradicionale të ndriçimit për sa i përket parimit të ndriçimit, kursimit të energjisë dhe mbrojtjes së mjedisit. ETON është përqendruar në ndriçimin e udhëhequr ETON të vendosur në 2011, por ne kemi ngritur qendrën R&D në vitin 2007, prej atëherë, filloi të LED teknologji makine SMT me qëllim të veçantë dhe kërkimin dhe zhvillimin e patentave. Në 12 vitet e fundit, ne jemi përqëndruar në prodhimin ...
 • Makinë automatike për shpërndarjen e ngjitësit për lente

  Makinë automatike për shpërndarjen e ngjitësit për lente

  HT-D12  Dispenser machine Module HT-D12 Length*Width*Height: 1800*1050*1550 mm Max PCB size: 1200*500 mm Dispensing mode: Pneumatic injection value Running accuracy 0.001 mm Heating temperature 200 ºc Dispensing Height <15 mm Dispensing speed 90000 cph Drive way Driving by linear servo motor Easy operate English interface option, easy to operate Full time monitoring of glue volume, autoprompting low glue volume Dispensing head constant temperature function, ensure the...
 • Makinë për montimin e lenteve me modul të dyfishtë HT-E5D

  Makinë për montimin e lenteve me modul të dyfishtë HT-E5D

  Aplikoni për ndriçimin e udhëhequr: Merrni dhe vendosni makinerinë e quajtur ndryshe edhe "makina montuese", zakonisht aplikoni për të zgjedhur përbërësit në tabelë. Dhe makina e montimit ETON është shumëfunksionale, e përshtatshme për montimin e ndriçimit të udhëhequr dhe bordit elektrik. Dhe modeli i HT-E5D zbatohet për llambën e udhëhequr, lenten e udhëhequr, panelin e udhëhequr, dritën e dobët, drejtuesin e udhëhequr, modelin e udhëhequr, ekranin LED, bordin elektrik, dritën e rrugës, DOB, etj. Karakteristikat e makinës montuese : Struktura e makinës shumëfunksionale të vendosjes kryesisht miraton strukturën e harkut, me ...
 • Dritarja e makinerive HT-X9

  Dritarja e makinerive HT-X9

  HT-X9 Features High-end magnetic linear motor+  Servo Motor 32 heads 64 feeder stations Group to pick and group to mount Vision alignment, Mark Correction Capacity can Reach 200000 CPH   Our services: 1) Professional sales manager of LED SMT machine, provide professional suggestion and service to you ! 2) Design and provide the whole SMT processing lines for you based on your budget , workshop covering area with best prices! Sound company organization and working system, guarantee you...
 • HT-T9

  HT-T9

  Features of HT-T9 HT-T9 SMT pick and place machine is for 5 meters, 50 meters and any length of wire board, disposable mount.  Apply to LED soft lamp manufacturer. HT-T9 is for the two modules,  dual-group interact to mount around, each module can be installed 32 nozzles. Achieving any length PCB uninterrupted pasted on. This mode is 5M,50M etc. And it’s identified the correct position by camera. So it’s high precision and good stability. Specific technical parameter Length*Width*Height...
 • Dritarja e makinerive HT-RT-1

  Dritarja e makinerive HT-RT-1

  RT-1 introduction High Accuracy Magnetic Linear Motor + Panasonic Servo Motor  10 heads 32 feeder stations Mini mounting components 0402 The Height of Head can be Set Automatically, Maximum Height 36MM Auto-optimization after coordinate generated Vision for the Flight Identification, Mark Correction Capacity can Reach 40000 CPH RT-1 is a new model pick and place machine of Eton company. This machine designed for different types of PCB boards. Using newest high magnetic linear motor, so the ...
 • HT-F9

  HT-F9

  Dritarja e makinerive Për të përmbushur zhvillimin e shpejtë të kërkesës së tregut të industrisë së ndriçimit, hulumtimi dhe zhvillimi një makinë vendosje me shpejtësi të lartë HT-F9. HT-F9 është një makinë e veçantë për zgjedhje dhe vendosje e teknologjisë së lartë e kompanisë Eton. Kjo makinë e krijuar për pllaka tubash, panelësh, shiritash PCB. Përdorimi i grupit të parë të teknologjisë së marrjes dhe zgjedhjes së patentave të grupit Eton, një makinë me shpejtësi shumë të lartë zgjedh dhe vendos LED. HT-F9 Karakteristikat e motorit linear magnetik të nivelit të lartë + Panasonic Servo Motor 64 koka, 64 rr furnizues ...
 • HT-F8

  HT-F8

  1 Product description   HT-F8 SMT pick and place machine is for LED display.  Apply to LED display manufacturer. HT-F8 is for dual modules, no need support plate for mounting LED display. Two model, 32 nozzles totally, part A and part B can work separately or synchronously. And it’s identified the correct position by camera. So it’s high precision and stable. Specific technical parameter Length*Width*Height 1600mm*1900mm *1550mm Total Weight 1100kg PCB Length Width Max:330*600mm  Min...
 • Parametrat kryesorë HT-E8D

  Parametrat kryesorë HT-E8D

  HT-E8D Main parameters Dimension L*W*H 310*2250*1650MM Weight 2000kg Mounting Heads 16 Heads No. of Feeder Stations 80 Stations Components LED, capacitors, resistors, shaped components, IC, etc. Mounting Speed 80000 CPH Components Size Max:18MM Min:0402 Power 380V  50Hz X.Y Axis Driving High-end magnetic Linear motor + servo motor HT-E8D  Application HT-E8D can meet 0402 components, Max mounting height can be 36MM. It’s suitable for various types of drives, power supplie...
 • Dritarja e makinerive HT-E5D

  Dritarja e makinerive HT-E5D

  HT-E5D introduction High Accuracy Magnetic Linear Motor + Panasonic Servo Motor 20heads 72 feeder stations Mini mounting components 0402 The Height of Head can be Set Automatically, Maximum Height 36MM Auto-optimization after coordinate generated Vision for the Flight Identification, Mark Correction Capacity can Reach 80000 CPH HT-E5D is a new model pick and place machine of Eton company. This machine designed for small PCB boards. Using newest high magnetic linear motor, so the speed and ac...