Mirësevini në faqet tona të internetit!
  • Full Auto Circuit klishe Screen Printing Machine shumicë Quality High Screen Printting Machine SMT Printers

    Full Auto Circuit klishe Screen Printing Machine shumicë Quality High Screen Printting Machine SMT Printers

    1.Features: Eton printer automatike klishe HT-ET1500: Aplikoni për lloje të ndryshme të bordit PCB, FR4, alumini, PCB fleksibël, FPCB etj madhësia në fuqi PCB:. 1500mm gjerësi gjatësi 500mm (madhësia Big, më fleksibël) Përdorimi operativ Windows XP sistem, hulumtim indepent dhe zhvillimin e grafike njeri-makinë interface.In veçanti, për të bërë efektin e file program navigacion, për të lehtësuar të gjithë operatorët shpejt njohur me operacionin, menu në kaloni kineze / anglisht, log operacion, rekord faj / rekord faji / FAU ...