Mirësevini në faqet tona të internetit!
  • Display Digital Me Programmable Reflow Welding Machine Programmable Reflow Oven SMT 5 zona reflow Oven

    Display Digital Me Programmable Reflow Welding Machine Programmable Reflow Oven SMT 5 zona reflow Oven

    1.Features: Sistemi i detyruar të ftohjes me efikas ftohje kostume me shpejtësi të të gjitha llojeve të ndryshme të të çojë pa bashkim paste. PLC dhe PID mbyllura kontrollin lak për të arritur kontrollin e temperaturës saktësi të lartë dhe profilet repeatable. Hekurudhor është trajtuar me procesin e ngurtësuar për ta bërë atë më shumë stabilitet. Gjerësia hekurudhor mund të rregullohen nga manual. (opsion: automatikisht nga motor veshje SPG). Binarët zinxhir do të lubrifikuar nga pajisja qendrore reservior naftës, kontrolluar nga kompjuteri. sistem i fortë software mund të ruani të gjitha s ...
  • LED Reflow Oven, 5 Zone Heating bashkim Machine për ZHEL linja e montimit

    LED Reflow Oven, 5 Zone Heating bashkim Machine për ZHEL linja e montimit

    1.Features: Sistemi 1.Windows XP me anglisht dhe kineze është e lehtë për të mësuar se si të veprojë dhe mund të jenë të ndryshojë në çdo kohë. 2. Sistemi i kontrollit dixhital miratuar me PLC dhe modulare qark për të stabilizuar dhe të sakta e saktësi të përsëritura. Sistemi diagnoza 3.Intelligent (IDS) ka funksionin e telashe kujtoj, alarm, lista-out dhe të dhënave kursimit. 4.Temperature dhe shpejtësia ventilator mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur, për të përmbushur kërkesat e lartë saktësi. 5.Effective gjatësi zone ngrohjes, conductio ngrohjes ...