Mirësevini në faqet tona të internetit!
  • Automatik Pick Dhe Vendi Machine PCB Montimi Machine SMT Linja Prodhimi Pick Dhe Vendi makinë për LED llambë

    Automatik Pick Dhe Vendi Machine PCB Montimi Machine SMT Linja Prodhimi Pick Dhe Vendi makinë për LED llambë

    1 .Features : Apply to electric board ,tube ,driver ,bulb ,strip ,lamp ,panel ,ceiling light ,down light ,screen ,street light ,flood light ,etc .vision camera high precision smd pick and place machine 1. this pick and place machine with vision camera mark position to ensure it's high precision . 2. it can for all kinds of leds ,resistors capacitors and SMD components . 3. 8 heads working at the same time , max stable real speed 36000 CPH . 2 .Technical Parameter : Dimension 1950mm(L)/240...