HIGHSPEED Pick dhe Place Machine HT-XF

    më të shpejtë të vini dhe vendin Machine me globale patentave të teknologjisë së pari në botë, module.Apply dyfishtë për të dy bordit të ngurtë dhe PCB fleksibël.
    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!