Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

TENTANG US

PROFIL COMPANY

   Shenzhen ETON Peralatan Otomasi Co, LTD. didegake ing taun 2007, nduwe luwih saka 300 staf saiki lan nutupi area sing luwih saka 20000 meter persegi, minangka produsen paling gedhe saka mesin kecepatan terpilih lan mesin papan paling gedhe lan mesin SMT kanggo produksi lampu LED lan lapangan Elektronik, sing uga ana perusahaan teknologi tinggi lan merek terkenal ing China kanthi reputasi apik. 

  ETON nyiptakake mesin mesin lan mesin otomatis paling cepet kanthi kacepetan 150000CPH, yaiku mesin paling cepet ing saindenging jagad, menehi akeh paten teknologi pertama global, uga nemoni mesin pertama global kanthi dawane LED 1M 5M 50M 100M 500M fleksibel, menang gedhe pasar ing AS, KOREA, INDIA, GERMANY, EGYPT, TURKEY, VIETNAM, TUNISIA ETC.

BALITA

Apa mesin lempeng mesin topeng?

Mesin lempitan mesin topeng uga dikenal minangka mesin lempitan katun. Minangka jeneng, iku minangka topeng lipatan. Apa mesin lempeng topeng? Iki ora bisa diterangno luwih akeh. Sampeyan kudu dingerteni manawa topeng kudu dilipat lan dibungkus.

The placement machine is a device for high-speed, high-precision placement of components, and is the most critical and complex device in the entire SMT and production. The placement machine is a SMT device that uses patch devices. Now, t...
The heating temperature is automatically adjustable; the safety device is provided; the excitation circuit board structure; the ultrasonic output frequency can be finely adjusted according to different working conditions; the ultrasonic ...